Kids

Gitaar, piano en cimbaalles voor kinderen in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek en Rosmalen.

Voor muzieklessen als gitaar, piano en cimbaalles in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek en Rosmalen, kun je uitstekend bij de gitaarschool Brabant terecht. Kom ook voor een gratis proefles!

In de gitaarschool is er speciale aandacht voor de jonge muzikantjes. Wij werken met docenten die zich bezighouden met en zich verdiepen in de muzikale ontwikkeling van kinderen. Ook kinderen met eventuele leerproblemen of kinderen met hoogbegaafdheid hebben een belangrijke plaats in onze school.

Zo bieden wij de volgende lessen aan: Cimbaal lessen(zie cimbaal) voor kinderen vanaf 4 jaar(algemene muzikale vorming lessen), individuele instrumentale lessen voor de jonge starters vanaf 6/7 jaar en groepslessen voor starters van gelijk niveau.

De instrumentjes waarmee wordt gewerkt zijn aangepast aan de grootte van het kind. Er zijn mogelijkheden voor aanschaf of huur binnen de school.


Voor kinderen zijn er tevens activiteiten die gericht zijn op het jonge publiek zoals de Sinterklaasviering, karaokeavond en de kampvuuravond. Ook hebben we speciale kinderworkshops (kidsclub) als aanvulling op de reguliere lessen.

Ouders zijn altijd welkom om dit alles mee te beleven.