Piano / keyboard

Piano en keyboardlessen in Tilburg, Goirle, en Hilvarenbeek. Gratis proefles!

Voor leuke en kwalitatief goede piano en/of keyboard lessen in Tilburg, Goirle,  en Hilvarenbeek. zit je bij de gitaarschool Brabant goed. Kom ook voor een gratis proefles!

De piano is door de eeuwen heen ingezet voor veel verschillende stijlen. Klassiek, pop, jazz, blues en rock zijn een paar voorbeelden daarvan.

In de klassieke muziek is de piano onmisbaar in de muziek-geschiedenis. Verschillende grote componisten als Mozart, Beethoven en Brahms hebben de meest fantastische muziek geschreven voor hun beroemde pianoconcerten en kamermuziek.

Maar ook piano gerelateerde instrumenten, zoals de rhodes, de hammond en de clavinet hebben een grote stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Denk aan Stevie Wonder en Ray Charles (rhodes of clavinet), of Deep Purple en The Doors (hammond), of Little Richard, Jerry Lee Lewis, Mozart, Billy Preston of Randy Newman (piano).

Tegenwoordig is het nog steeds een populair instrument. Alicia Keys en Adele bijvoorbeeld scoren er hit na hit mee. Zoals je hoort kun je ontzettend veel kanten op als toetsenist! Betreed de wondere wereld van dit prachtige instrument.