Welkom

De Gitaarschool Brabant! Gitaar/piano/zangles in Tilburg/Goirle/Hilvarenbeek/Oisterwijk/Rosmalen

Zoek je gitaarles, pianoles of zangles in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk of Rosmalen? Dan ben je bij de gitaarschool Brabant aan het juiste adres! Wij bieden naast gitaar, piano en zanglessen ook basgitaar, songwritinglessen en gevarieerde workshops aan. Hier wordt je in de juiste richting gewezen om je verder te ontwikkelen op je instrument en je muzikaliteit tot bloei te laten komen. Wij hebben fantastische docenten met de juiste opleidingen die jou optimaal kunnen begeleiden en coachen in je muzikale groei. Of het nu over lessen, instrumenten of activiteiten gaat, wij helpen je graag aan informatie die jou verder helpt.


Zowel voor de heel jonge muzikantjes als voor de hippe tieners en de (oudere)volwassenen hebben wij passende mogelijkheden om de ideale lesvorm te creëren samen met je favoriete docent!

Op deze site vind je verschillende instrumenten en stijlen waaruit je kunt kiezen, wij nodigen je van harte uit om eens rond te kijken en een gratis proefles te komen beleven!

 

seizoen 2017-2018

advertentie nieuwe seizoen 2017-2018.jpg